Å nyte tiden?

Vi tok oss en pause. Både fra blogg og instagram. En lang, deilig pause for å bare NYTE tiden. Permisjonen min går mot slutten og dette er min siste uke hjemme med min lille bestevenn. Ganske trist og vemodig, samtidig som jeg er helt sikker på at han og pappaen får en fantastisk tid fremover!

Vi har hele tiden vært veldig bevisste på at denne bloggen ikke skal gå utover vår tid sammen med Victor. Så innleggene skrives når han sover på dagen, eller når han har lagt seg for kvelden. I en periode nå har det blitt satt til side for å lese en god bok, og se serier på netflix – bare koble helt av.

Men hva nå? Hva skjer videre? Jeg må innrømme at det er noe vi har diskutert. Eirik og jeg startet denne bloggen som et felles prosjekt som skulle være morsomt og noe fint å se tilbake på. Vi er overveldet over responsen vi har fått. For noen uker siden var vi litt innom tanken på å slutte. Rett og slett fordi en hektisk hverdag er rett rundt hjørnet, kanskje spesielt når august kommer og Victor skal begynne i barnehagen og vi begge skal jobbe 100%.

Tankene svirret litt frem og tilbake, men vi ble fort enige om at vi vil fortsette. Og det er takket være alle dere. Takket være tilbakemeldingene vi får, og alle som forteller at de kjenner seg så godt igjen i det som skrives. Kommentarer som dette, gjør at vi ikke er i tvil: «Tusen takk for gode tips! Det reddet nattesøvnen hær i huset! Har en liten en på 7 mnd som ville puppes i søvn og bare sove i dobbeltsengen. Har lest opp og ned på metoder for og få han til å sovne av seg selv men har vell bare gitt opp. Men nå er han på 6 natten i egen seng, og protest seansen har gått ifra 1 time til 15 minutter!»

Det var godt med en pause, men nå blir det godt å skrive og dele litt igjen! For det synes vi absolutt er både gøy og givende begge to. Og vi håper vi kan bidra med kloke ord og gode tips i forbindelse med barnehagestart. Det er jo tross alt i barnehager vi tilbringer jobbdagen vår begge to.

Takk for at dere følger oss. Takk for at dere kommenterer. Og ikke minst takk for at dere deler fra deres hverdag og deres erfaringer. Vi setter så stor pris på det!

-mammaMaria

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.