Vinner av giveaway og en rabattkode til alle <3

Har du fått med deg giveawayen vi har hatt gående? Det er tid for å trekke vinneren, og det er alltid morsomt å få lov til å glede en heldig vinner. Først vil vi benytte muligheten til å takke alle som har deltatt. Dere gjør at det er morsomt med giveaways, så det vil uten tvil bli flere også i fremtiden.

Så er det tid for å gratulere den heldige! @mariacharlothe, du er vinneren denne gangen! Hurra! Send oss en melding på instagram eller facebook. Så er Blafre-produktene på vei til deg om ikke lenge!

[Reklame]: Premien er kjøpt hos den fineste nettbutikken langstrømpe.no, og i dag får vi lov til å dele en rabattkode med dere! Med koden «barneblikk15» får du 15% på alle ordinære varer. I tillegg til Blafre fører Langstrømpe blant annet merker som Lilleba, Baby Livia, Minymo og Smallstuff – for å nevne noen. Vi synes de har skikkelig mye fint og er stolte av å få samarbeide med og fronte en så flott nettbutikk – som fører mange av våre favorittmerker.

-mammaMaria og pappaEirik (… med hilsen fra en sovende liten Victor, som endelig er frisk igjen!!)

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.