Tidlig krøkes, sa du?

Du har kanskje sett meg i Askerhallen, der jeg er på ishockeykamp? Med mitt supertøffe, rosa hørselvern. Ja, der har jeg hengt mye i vinter! Sammen med mamma og pappa. Allerede da jeg var inne i magen ble jeg introdusert for stemningen i en hockeyhall. Den siste måneden jeg bodde i magen og var på kamp, reagerte jeg med kraftige spark og bevegelser som svar på høy musikk og ivrige publikumere.

Da jeg ble født trodde jeg nesten aldri jeg skulle få oppleve stemningen igjen – utenfor magen! Det tok nemlig lang tid før jeg fikk være med i den kalde ishallen. Hockey er visst en vinteridrett skjønner dere, så det var ikke flere kamper før høsten kom. Og på min aller første kamp møtte jeg en ekte ishockeyspiller, som også er en kjendis! Går det an, altså? Å være to ting på en gang?!

Jepp, han signerte genseren min! På genseren min så var det visst bilde av laget hans.. på en måte? Nå henger den på veggen på soverommet mitt. Det synes jeg er ganske rart! Det er vel meningen at man skal ha den på seg, vel?! Nå er den nok for liten uansett, men.. Mamma og pappa synes visst jeg var ganske heldig. «Det er ikke alle som får møte norges beste ishockeyspiller på sin første kamp» sa de! NORGES BESTE? WOW. Det må jo være ganske kult. Mon tro om jeg noen gang kan bli norges beste i noe! Og det beste av alt var at han var en skikkelig kul type. Snakket og tullet masse med meg – ingen tvil om at vi ble kompiser fra første stund!

Og siden den gang har jeg vært med på mange kamper. Noen ganger drar mamma eller pappa på hockeykamp helt alene, til og med uten meg. Det synes jeg er litt urettferdig. Så bare fordi det er litt sent, så må jeg være hjemme og sove? Å gå glipp av all moroa?! Men heldigvis får jeg ofte være med også! Det er skikkelig gøy, spesielt nå som jeg har lært meg å klappe. Det hender seg at jeg bommer litt på timingen og klapper i feil situasjoner, sånn som når motstanderen scorer mål, men det bryr ikke jeg meg så mye om er rett eller galt. Jeg koser meg bare med all oppmerksomheten jeg får, jeg.

Men, du da? Har dine foreldre en interesse, som de introduserte deg for allerede før du var født?

-Victor, 10 måneder

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

  • Jeg har hørt sangen “Bildet av Ivers” i lange stunder inne i magen, jeg var visst også med på en fotballkamp mens jeg var der inne. Nå synger Mamma den til meg titt og ofte. Det er en fin sang.
    Jeg har sett masse Rosenborg kamper på TV. I begynnelsen var bare synet av den grønne banen heeelt heftig! Men nå følger jeg med på det andre som skjer også. Pappa sier han gleder seg sånn til denne fotballsesongen starter, så da gjør jeg også det. Jeg har noen kule fotballklær i garderoben, og Pappa sier at når Jeg blir stor nok DA skal jeg få være med til en plass som heter Lerkendal for å se fotballkamp på ordentlig. Kult! Jeg vet ikke ennå om jeg kommer til å elske fotball, men jeg mistenker at Pappa håper på det;) vi får se😊
    -Benjamin 11mnd