Omgangssyken for aller første gang

Omgangssyke? For en måte a starte året a, dere! Der lå jeg og sov og ante fred og ingen fare, og plutselig sto den fontenen ut av munnen min! Jeg ble skikkelig forskrekket der jeg sto og vaiet på alle fire. Jeg skjønte ingenting av hva det var som skjedde. Mamma hadde nok ant ugler i mosen i flere timer allerede. I natt var jeg nemlig ikke særlig interessert i puppen når jeg våknet. Jeg ville bare kose. Jeg som elsker puppen! Spesielt på natta.

Men tilslutt ble jeg så sulten at jeg altså gikk for en liten matbit. Og den bittelille matbiten resulterte altså i denne fontenen! Mamma sitt hår ble marinert med melkeshampoo, men hun var heldigvis like blid som alltid. Og blid ble jeg også, når jeg endelig fikk ut alt sammen!

Nå sover jeg min andre dupp for dagen, og jaggu har jeg fått i meg litt mat også! Kanskje omgangssyken forsvinner like fort som den kom? Jeg håper det!

Ønsker dere en strålende dag! Og håper at du er frisk som en fisk 🙂

-Victor, 9 måneder

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.