Mine favorittleker (9 mnd)

En søt liten frøken spurte meg på instagram, om jeg ikke kunne skrive et innlegg om favorittlekene mine! Klart jeg kan det! Du lurer kanskje på hvorfor jeg har skrevet 9 måneder i parentes der oppe? Jo, det er rett og slett fordi at hvilke leker som er favorittene det bytter på veldig ofte. Så du skal ikke se bort ifra at det kommer et nytt innlegg med nye favorittleker om et par måneder. Uansett har jeg nå funnet frem det som er mine fire store favoritter for øyeblikket! Alle sammen lå under juletreet på julaften, faktisk!

Bankebrettet er skikkelig kult. Spesielt hammeren som følger med. Og vet dere hva? Den er helt fantastisk å tygge på, nå som det klør sånn i tennene mine.

Traktoren som bonden kjører – med gris, sau, hest og ku på hengeren er råtøff. Jeg skjønner ikke hvordan den får det til, men den kan kjøre helt selv! Ganske rått eller hva? Den rygger til og med. Jeg liker best å sette den på hodet, og prøve å fange hjulene som går rundt og rundt.

Kulebanen skjønte jeg ikke poenget med da jeg så den første gang. Jeg tok bare tak i de fine, fargerike ballene og kastet de rundt omkring i rommet. Mamma og pappa var ikke så begeistret for det, for de er visst ikke noe gode å få i hodet. Nå har jeg endelig skjønt at jeg kan slå på de og at da fyker de nedover og kommer ut helt nederst. Du kan tro jeg synes det er gøy. Jeg prøver å fange de før de når bunnen, men det har jeg ikke greid… enda!

Også er det gåvognen min da. Hva skal jeg si om den? For å si det sånn traff mamma og pappa virkelig jackpot da de kjøpte julegave til meg i år. Det er den første tingen jeg tar frem når vi har stått opp, og den siste som parkeres når det er på tide å ta kvelden. Det eneste som gjelder om dagen er å gå.. masse.. hele tiden! Du kan tro jeg gleder meg til jeg klarer det helt selv!

Vil du fortelle meg om din favorittleke?

-Victor, 9 måneder

 

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.