7 ting jeg ser frem til i 2019

Å lære meg å gå helt selv: 

Som du kanskje har skjønt er jeg veldig klar for å begynne å gå helt selv. Aller helst skulle jeg ha gjort det allerede i går. Jeg vil så gjerne, men kroppen min sier liksom litt stopp. Den er visst ikke helt klar enda. Skikkelig frustrerende, selvom det er ganske kult å krabbe også, altså. Men dette punktet står helt øverst på lista over ting jeg ser frem til i 2019. Med et håp om at det er det første som skal skje. Om du følger meg på instagram så har du vel sett at jeg øver og øver med gåvognen min? Den er faktisk det eneste jeg vil leke med om dagen!

Overnatte hos mormor og morfar:

I slutten av februar skal mamma og pappa på kjærestetur, og jeg er så heldig at jeg skal få tilbringe helgen hos mormor og morfar! Det blir spennende det. Og allerede om et par uker skal jeg overnatte der for aller første gang. Bare sånn for å øve meg litt. Har du sovet borte før? Hvordan gikk det?

Min første bursdag: 

I slutten av mars har jeg min aller første bursdag! Det har jeg skjønt at er noe kule greier, selv om jeg ikke helt vet hva jeg skal forvente. Jeg har i hvert fall forstått at hele familien, også de som bor i Lillehammer, skal komme på besøk for å feire meg! Wow. Kanskje du som allerede har blitt 1 år kan fortelle meg litt om hvordan det var å feire din aller første bursdag? Så kan jeg forberede meg litt!

Være hjemme sammen med pappa:

I april skal mamma begynne å jobbe igjen og pappa skal være hjemme sammen med meg. Han snakker hele tiden om hvor mye han gleder seg til all tiden vi skal tilbringe sammen. Og vet du hva pappa? Jeg gleder meg jeg og!

Hele juni i Spania:

I juni skal både mamma og pappa være hjemme fra jobben, og vi tar med oss sakene våre helt til Spania! Det må nok være en bra ting, for det er veldig mange som sier at de er skikkelig misunnelige på oss. I fire hele uker skal vi være der. Alle tre! Det tror jeg blir skikkelig fint. Å ha både mamma og pappa hjemme samtidig er nemlig noe av det aller beste jeg vet. I følge pappa skal vi visst bo i bassenget, men mamma sier til venninnene sine at vi skal bo i Torrevieja – så jeg vet ikke helt hva som er riktig jeg! Spennende blir det i hvert fall. Hele familien sammen – hurra!

Begynne i barnehagen:

I august skal jeg begynne i barnehagen. Tenk det blir kult, da! Å få være sammen med andre små venner nesten hver eneste dag. Mamma og pappa gruer seg visst litt. For noen tullekopper! De jobber jo i barnehage begge to, så de bør da vite at det ikke er noe å grue seg til? Jeg gruer meg i hvert fall ikke!

Kjøre snowracer:

Når snøen kommer før jul en gang, skal jeg rett ut å kjøre snowracer. Det har jeg fått i gave av morfar, skjønner dere! Og jeg synes den er så dødskul! Med ratt og alt. Men mamma og pappa synes visst at det fine babyakebrettet får holde denne vinteren..

Hva ser du frem til?

-Victor, 9 måneder

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

 • Vi var på overnatting allerede da vi var bare noen uker gamle,hos bestemor og bestefar og det gikk veldig fint 😊 nå er vi der en helg annahver mnd ca og vi koser oss sååå masse 😊

  I Desember feira vi 1års dagen våres, først var det litt skummelt med de menneskene vi ikke hadde sett på en stund men det gikk fort over for vi fikk nemlig spise kake for første gang og vi fikk gjøre det helt selv noe som var super stas 🎂😀 også fikk vi masse fine nye leker og noe greier mamma kaller bestikk som vi vistnok skal bruke når vi spiser, selv om vi syns fingra fungerer mye bedre til det 😊

  I 2019 ser vi frem til å lære å gå vi også, vi er såå nærme klarer lisom å stå rett opp å ned med beina vil lisom ikke flytte seg når vi ikke holder hånda til mamma eller pappa 😀 også skal vi begynne i barnehage i august vi også vi er nemlig så heldig at mamma skal være hjemme med oss lity ekstra lenge 😁

  gleder oss masse til å følge deg videre i 2019

  high five fra Mio & Liam

  • Hei gutter! Wow, da er det på tide at jeg endelig får prøve meg på overnatting nå skjønner jeg! Så godt å høre at det gikk så fint. Og så heldig dere er som får være på overnattingsbesøk så ofte, snakk om luksus 🙂

   Og takk for at dere ville fortelle hvordan det var å feire sin aller første bursdag. Det høres jo skikkelig kult ut! Nå gleder jeg meg enda mer. Lurer på om jeg får kake! OG enig med dere – fingrene er det beste å spise med uten tvil! Mamma er så redd for at jeg skal sette noe i halsen, og prøver å gi meg sånn kjedelig mos hele tiden… Maten jeg får av pappa er mye bedre!

   At dere begynner å gå om ikke lenge høres det absolutt ut til ja! Om dere har noen tips eller triks tar jeg de gjerne imot, men det er vel bare litt sånn at man begynner å gå når man er klar for det kanskje? Jeg føler meg ganske klar, men kanskje jeg ikke er det likevel. Hmmm.

   Barnehagestart blir spennende for oss alle <3 Gleder meg til å høre mer fra dere i løpet av året. Tipper jeg kan lære SÅ mye av dere store gutta!

   High five fra Victor. (har akkurat lært meg hva det er faktisk!) 🙂