Verden i et nytt perspektiv!

Sjekk han tøffe fyren her da! Tror du han har funnet seg noe skikkelig spennende å se på? Det tror jeg! Jeg finner meg i alle fall nye, fine ting å se på hele tiden. Nå som jeg endelig klarer å løfte og holde det tunge hodet mitt selv, gir det meg en helt ny mulighet til å oppdage verden. Og wow, så mye jeg har gått glipp av!

Før fikk jeg jo bare se på det som tilfeldigvis dukket opp foran fjeset mitt når noen bar rundt på meg eller hadde meg på fanget. Og joda, det var interessante ting og mønster en gang iblant. Men jeg trodde faktisk nesten hele verden var hvit, jeg. Skjønner du ikke hva jeg mener? Prøv å legg deg på ryggen selv, da vel. Og se rett opp – i det hvite taket. Hvit, verdens kjedeligste «farge». Hvorfor har alle sammen hvite tak, egentlig? Det hadde jo vært så mye kulere med oransje, lilla eller grønn? Det vil jeg ha når jeg blir stor. Jeg elsker sterke, knæsje farger!

Du har kanskje allerede gjettet at jeg ikke er så interessert i å ligge på ryggen lenger? I så fall er det ti poeng til deg. Jeg vil ligge på magen jeg, og utforske og titte på den store verden. Tenk da, når jeg etterhvert blir så stor at jeg kan åle, krype, krabbe, gå og løpe – det blir kult det!

Hvordan utforsker du verden?

– Victor, 2 måneder