Smokk? Ikke smokk? Sugeforvirring?

Kjære mammaen min, jeg har noe jeg vil si! Ikke hør på alle som deler sine erfaringer på diskusjonsforumer, hør heller på meg og det jeg prøver å fortelle deg. Jeg vet at det ikke alltid er så lett å forstå. Det blir enklere med tiden. Det lover jeg.

Dere husker kanskje jeg fortalte at jeg og puppen fikk en tøff start? Jeg sa jo vi kom til å bli bestevenner, og det er akkurat det vi har blitt. Aller helst vil jeg ligge der hele dagen, noen ganger fordi jeg er sulten, men ofte bare for kosens skyld. Innimellom hadde det vært fint med noen alternativer, så puppen kunne få en liten pause.

Jeg prøver å bruke hånden min, men det er så vanskelig å treffe inni den bittelille munnen min. Ofte treffer jeg heller midt i øyet, og det er IKKE noe godt. Lillefingeren din er også god å suge på. Og pappa sin. Det er bare det at den er ikke like god etter 20 minutter når den er full av svømmehud, og det var jo akkurat da jeg holdt på å sovne! Så, mamma? Bare gi meg den smokken som du egentlig vet at jeg har så lyst på, og behov for. Jeg lover, jeg skal ikke bli sugeforvirret.

– Victor, 10 dager