Opp å stå, ut og gå?

Det er bare en eneste ting som gjelder om dagen. Jeg vil opp og stå. Ved bordkanter, ved vinduskarmer, i sprinkelsenga, opp mot veggen i mamma og pappa sin seng. Ja, egentlig over alt.

Du kan tro livet ble et annet her hjemme da jeg på rekordtid bestemte meg for at jeg både skulle begynne å krabbe og samtidig reise meg opp overalt. Mamma og pappa får ikke lov å sitte mye på rumpa, nei! Her skal verden oppleves. Heldigvis lar de meg utforske og oppleve så mye jeg bare orker. På dagen tror jeg faktisk de synes det er ganske kult. De blir gledelig med på alt jeg vil sjekke, teste og finne ut av. På natten derimot er de ikke så glade når jeg står i sengen og hopper. Sove? Pøh, hvem har tid til det?

Før var det bare en matbit som skulle til før jeg sov videre, men nå er jeg klar for å oppleve jeg. Dag eller natt, samma det vel? Mamma skjønner ikke hvordan jeg holder koken hele dagen! Men det er ikke noe problem. Å neida, jeg orker det jeg vil orke jeg! Og jeg sover når jeg vil sove. (Mamma er visst litt trøtt.. det er vel det de kaller det? Så hun har jammen begynt å sove sammen med meg på dagen innimellom hun også!)

Så det er altså det dagene går i. Opp å stå. Aller helst vil jeg ut å gå! Så jeg utfordrer meg selv litt hver eneste dag. Tenk når jeg får til det! Da blir det full fart da!!

-Victor, 8 måneder

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.