Julegavetips til baby

Om det er et spørsmål mamma og pappa har blitt stilt mange ganger den siste tiden er det: «Hva ønsker Victor seg til jul da?» De har ikke vært særlig oppfinnsomme, så jeg tipper det er flere ting jeg får dobbelt opp av. Tenk om de var like smarte som meg, da hadde de jo hatt den smørbrødlista liggende og hadde sluppet å skulle komme på så masse greier helt selv. Dessuten tror de visst at jeg ønsker meg masse fine, kjedelige klær – pøh! Jeg vil jo mye heller ha noen kule leker!

facebook og instagram har jeg nemlig en konkurranse gående der følgerne mine kan få ønske seg akkurat det de vil! Innenfor rimelighetens grenser, da! Og der er det jo SÅ mange gode julegavetips, så jeg tenkte jeg måtte dele noen av de med dere:

-Badeleker

-Ball

-Bamse

-Biteleke

-Bøker (gjerne en med lyd/musikk, eller en man kan ta-og-føle på!)

-Duplo

-Fingermaling

-Høydemåler

-Mat-termos

-Nattlampe

-Puttekasse

-Rangle

-Rullespeil

-Sangbok

-Sangkort

-Sanseball

-Spisebrikke

-Stabletårn

-Uro (til å ha hengende over sengen)

Hva ønsker du deg til jul?

– Victor, 8 måneder