2018 – Et tilbakeblikk <3

For meg startet det hele 27 mars, klokken 13:33. Endelig bestemte jeg meg for å ta turen ut av magen, og starte livet her på utsiden! Og siden den tid har vi rukket å bli ganske godt kjent, du og jeg.

At året har vært innholdsrikt for min del er det ingen tvil om. Faktisk har vi jo på mange måter opplevd ganske mye sammen? Husker du da jeg fortalte om mitt første smil? Eller hvor forferdelig jeg syntes det var å ligge i vognen min? Ganske rart å tenke tilbake på. Nå er jeg jo stort sett skikkelig glad i å ligge der, både når jeg er våken og når jeg skal sove! Ingen tvil om at det er der jeg sover best, nei! Men før.. da jeg var enda mindre enn nå, da var det bæreselen som gjaldt. Åja, den har vært redningen i mange situasjoner, det skal jeg love dere!

Mange av dere har på samme måte som meg opplevd noen utviklingssprang i løpet av året som er gått. Det er jammen meg mye vi babyer skal gjennom, hæ? Godt at det innimellom finnes en forklaring som kan hjelpe mammaene og pappaene våres med å forstå hva som skjer og hvorfor vi reagerer som vi gjør. Ja, innimellom. For vi er jo ganske forskjellige vi små, også! Og vet du hva? Det har kanskje vært det aller beste med å starte bloggen dette året. Å høre hva dere andre små babyvenner opplever, både av utfordringer og gleder, i hverdagen. Det er skikkelig fint å få høre deres erfaringer og gjett om jeg har fått mange gode tips av dere, da!

Søvn, det har vi snakket mye om det! ZzzZzz. Det er visst ikke så lett å finne ut av det der alltid. Verken for oss små eller for de store (mammaene og pappaene). Men det har jo vært ganske fint å kunne hjelpe hverandre, eller hva? Og noen ganger hjelper det faktisk å bare vite at man ikke er alene. For jeg vet i hvert fall at jeg synes det er ganske frusterende de gangene jeg bare ikke får til det der med den søvnen! Heldigvis hjelper mamma og pappa meg så godt de bare kan.

Ellers har jeg jo begynt å spise ordentlig mat, i tillegg til den skikkelige gode puppen! Vi har flyttet til rekkehus, hvor jeg fikk et helt nytt og skikkelig fint rom. Og jeg har blant annet lært meg å rulle, åle, krabbe og nå – å gå med gåvogn. Snakk om innholdsrikt år a, du!

Jeg vil benytte muligheten til å takke for at akkurat du er inne her og leser! Og ønske deg og familien din et riktig godt nyttår <3

-Victor, 9 måneder

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.